Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rózsadoboz torta képes leírás - Rózsadoboz.tlap.hu
részletek »

Rózsadoboz torta - Rózsadoboz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rozsadoboz.tlap.hu » Rózsadoboz torta
Keresés
Találatok száma - 4 db
Alkalmi torták

Alkalmi torták

A cukrászok is egyre kreatívabbak és mivel a rózsadobozoknak eleven torta formája van, ezért egy cukrász számára nem nagy kihívás egy rózsa boxot tortából elkészíteni. A Pálmai cukrászda cukrászmesterei rövid határidővel készítik el az édes és ehető rózsadobozokat, hogy kedvese, családtagjai születésnapja minél tökéletesebb legyen!

Ambrosia cukrászda

Ambrosia cukrászda

Örömünkre szolgál, a naponta betérő kedves törzsvendégeink kiszolgálása mellett, különleges 3D formatortáinkért az ország legtávolabbi szegletéből is elzarándokolnak és egyre több ismert cég rendezvényét segíthetjük céglogós és óriási méretű tortáinkkal is.

Látványcukrászda

Látványcukrászda

Üvegfalunk mögött láthatja hogy dolgoznak cukrászaink, hogyan készülnek egyedi tortáink, sós és édes aprósüteményeink! Minden nap árusítunk cukormentes süteményeket és azonnal elvihető, kész tortákat is! Nyáron eredeti olasz alapanyagokból készítünk 24 féle fagyit! Viszonteladók jelentkezését is várjuk!

Rózsadoboz torta recept

Rózsadoboz torta recept

A krémhez a meggyet lecsöpögtettük és a levével elkészítjük a pudingot, a tasakon lévő utasítás szerint. Hozzákeverjük a meggyet is, majd kicsit hagyjuk kihülni. A tejszínt felverjük, majd a felolvasztott zselatinnal és a cukorral összekeverjük. A tejszínhabot és a krémet pedig felváltva 'csíkozzuk' a tortán. (a tejszínhabot érdemes habzsákból kinyomni, a meggykrémmel pedig kitöltjük a tejszínhab csíkok közötti üres részt)

Tuti menü