Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rózsadoboz selyem rózsákkal képes leírás - Rózsadoboz.tlap.hu
részletek »

Rózsadoboz selyem rózsákkal - Rózsadoboz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rozsadoboz.tlap.hu » Rózsadoboz selyem rózsákkal
Keresés
Találatok száma - 4 db
Meska

Meska

Myhomedecor kézműves boltja. Saját kézzel, szívvel-lélekkel, minden ami szépség, dekorációs termékek otthonra, vagy ajándékba! Csodálatos kézzel készült kompozíciók selyemvirágokkal és habrózsákkal. Nézze meg kínálatunkat, itt biztos talál minden alkalomra megfelelő ajándékot szeretteinek.

Rózsadoboz selyemvirágokkal

Rózsadoboz selyemvirágokkal

A csokrom.hu weboldalon nem csak élő rózsákkal kérhető a rózsadoboz és a rózsa box, hanem selyem rózsákkal is. Többen úgy gondolják, hogy az élő virágokra felesleges pénzt kiadni, mert úgyis elhervadnak, ezért találtuk ki azt, hogyha selyem rózsákkal díszítjük a rózsadobozokat, akkor a tartós ajándékot kedvelőknek is a kedvébe tudunk járni.

Selyem rózsák rózsa boxban

Selyem rózsák rózsa boxban

A csodás rózsadoboz és rózsa box már selyem rózsákkal is kérhető a mestervirag.hu weblapon. A házhoz szállítás nagyon gyors, akár két órán belül a címzettnél van az ajándék. A budapesti kiszállítás mindössze 990 Ft! Aki szeretné tartós rózsadobozzal meglepni szeretteit, annak ajánljuk figyelmébe a selyemrózsás kompozícióinkat!

Vintage World

Vintage World

A Vintage, mint stílus már régóta bennünk bujkált, de igazán nem tudtuk, hogy ez az a stílus, ami bennünk van. Mindig gyűjtöttük szenvedélyesen a régi dolgokat, soha semmit nem dobtunk ki, mindent meg kellett tartani, hogy jó lesz még valamire, ha átalakítjuk. Mindegy volt, hogy már több helyet megtelítettünk ezekkel a jó lesz még valamire dolgokkal, akkor sem akartunk köztük szelektálni. Aztán eljött az idő, amikor minden megváltozott körülöttünk. Megszületett a kislányunk, és valahogy több időnk lett a kis dolgokkal foglalkozni. (Mert nem volt idő mellette nagy projektekre ) Így kezdtünk el régi bútorokat felújítani, festeni, átnézni a jó lesz még valamire dolgokat is. A folyamatos újítás közben egyre erősödött bennünk, hogy ezeket a szép dolgokat megmutathassuk másoknak.

Tuti menü