Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rózsadoboz, rózsa box személyes átvétellel képes leírás - Rózsadoboz.tlap.hu
részletek »

Rózsadoboz, rózsa box személyes átvétellel - Rózsadoboz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rozsadoboz.tlap.hu » Rózsadoboz, rózsa box személyes átvétellel
Keresés
Találatok száma - 17 db
Akácfavirág

Akácfavirág

égünk a 90-es évek elején alakult. Célunk volt és ma is az, hogy vevőinket a legnagyobb szeretettel, legjobb tudásunk szerint, megbízhatóan pontosan tudjuk kiszolgálni. Friss virágokkal, -lehetőség szerint hazai termesztésből származókkal-egészséges, dekoratív zöldnövényekkel, hozzájuk illő formájú és anyagú kaspókkal, egyéb dekorációs kiegészítőkkel, kedves ajándék tárgyakkal, szaktanácsokkal várjuk a bennünket felkeresőket.

Anna-Art

Anna-Art

1997 óta működő virágszalonunkban kompozíciók folyamatosan magas minőségű alapanyagokból készülnek. Szezonális változatosság mellett a nemzetközi trendeknek megfelelően dolgozunk. Üzletünk exkluzív. Szalonunk célja: hogy a hazánkban már meglévő magas szintű virágkötészet a mindennapi életünk szerves részévé váljon.

Blumen art

Blumen art

érem nézze meg ajánlatainkat, és ha elnyerte tetszését, vagy csak szeretne minket megismerni és szolgáltatásaink felől érdeklődne, keressen meg minket bizalommal! Minden elképzelésüket szívesen megvalósítjuk, hiszen fiatalos lendületünket a kihívások csak erősítik. Eddig senkinek nem okoztunk csalódást!

Csokorneked

Csokorneked

állaljuk virágcsokrok, virág- és cserepesnövény- kompozíciók elkészítését és házhoz szállítását Debrecenben és környékén. Kiállítások, éttermek, konferenciák, szállodák, társasági rendezvények díszítése asztali és térbeli virágkompozíciókkal, helyszíni felméréssel.

Dobozosrózsa

Dobozosrózsa

A dobozrozsa.hu weblapon egyedi rózsadobozokat rózsa boxokat talál amik különleges rózsákkal vannak tűzdelve, házhoz szállítással vagy személyes átvétellel is kérhetőek! Magyarország számos pontján megtalálhatóak rózsadobozaink partnereinknél, nézze meg weblapunkat és válassza ki, hogy melyik településen szeretné átvenni a rózsa boxot!

Elementdesign

Elementdesign

Repertoárunkban a kreativitást, az illatok,ízek, színek és formák harmóniáját próbáltuk kombinálni- rengeteg díszítő elemmel vegyítve. Nálunk a részletek (tollak, gyöngyök, dekortermékek) is ugyanolyan hangsúlyt kapnak, mint a gondosan kiválasztott főmotívum - amire először fókuszálunk. Hisszük, hogy e kettő kiegészíti és felerősíti egymás hatását. E széles paletta variálhatósága, végtelen sok kompozíciós megoldást nyújt kreativitásunkkal párosítva. Ugyanakkor ügyelünk arra, hogy egy - egy összeállításnál a valóság és a fantázia összjátékában a kompozíció valamiféle lélektani üzenetet is hordozzon.

Emma virág

Emma virág

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni a Emma Virágküldő Szolgálat webáruházának, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket! Az Emma Virágküldő Szolgálat webáruházában történő vásárlás, ill. felhasználói regisztráció feltétele az Általános Szerződési Feltételek elfogadása. A webáruház működésével, megrendelési és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére!

Éva virág

Éva virág

Virágküldés Szolnok és környékén, Magyarországon és a világ 170 országába (Fleurop-Interflóra partnerüzlet) Igényes, különleges virágcsokrok és virág-kompozíciók készítése Esküvői ceremóniák teljeskörű virágdekorációja (menyasszonyi csokor, kitűzők, kardíszek, autódísz, teremdekoráció stb.) Rendezvények, fogadások dekorációja Kegyeleti készítmények (koszorú, görögkoszorú, sírcsokor) Cserepesvirágok nagy választékban Ajándékcsomagolás Ajándék tárgyak Ajándéktárgyak csomagolása Ezen kívül szárazvirágdíszek, selyemvirágok, gyertyák, virágápolási cikkek is találhatók üzletünkben.

Fleurt

Fleurt

A Fleurt virágüzlet a Bazilika szomszédságában található, exkluzív környezetben, a virágcsokrok és asztaldíszek mellett kínálatunkban megtalálhatóak a rózsadobozok, rózsa boxok is. A törzsvásárlóink nagyon szeretik ezeket a kompozíciókat, mert modern, mai küllemük a virág ajándékozást is moderné teszik!

Hirdetés
Gold Jácint

Gold Jácint

Fő profiluk a virág-ajándék, ezért igyekszünk mindig friss vágott és cserepes virágokkal várni kedves vásárlóinkat. Közel 10 éves működésünk során, sok elégedett ügyfelünknek tudtunk örömöt szerezni munkánkkal. Minden egyes kompozíció elkészítésénél számot adhattunk kreativitásunkról. Rendezvényekre, esküvőkre is vállaljuk teljes körű díszítés elkészítését.

Heliconia virágbolt

Heliconia virágbolt

Ne feledkezzen meg ismerőséről, rendeljen virágot vagy ajándékot a Heliconia Virágszigettől! Amit weboldalunk nyújt: Névnap kereső, Esküvők teljes körű díszítés, Esküvői csokrok. Lakodalmi rendezvény reprezentatív dekorációja, Autódíszek, Alkalmi és különleges csokrok. Rendezvények dekorációja Méltó búcsúzásul: Koszorúk, Sírcsokrok...

Medinilla

Medinilla

A virág az udvariasság a szeretet és a figyelmesség egyik legszebb jelképe. Ajándékként azért közkedvelt, mert általánosan elfogadott, így nagyon sok fejtöréstől kíméli meg az ajándékozót, akinek nem kell sokáig gondolkodnia azon, mivel juttassa kifejezésre a megajándékozandó iránti figyelmességét. Virágot csak úgy illik átnyújtani, hogy arról előtte levettük a papírcsomagolást. A merített papír és celofán véleményünk szerint mára elavult csomagolás, és nem tesz jót sem, a virágnak sem a környezetünknek. A virágot mindig bal kézzel nyújtsuk át. A cserepes virág tárgyi ajándék, és nem virág szerepet tölt be. Nagyobb csokrot, virágkosarat küldhetünk a virágüzletből is, nem feltétlenül kell személyesen átadnunk. Ha, a csokrot az elutazás előtt adjuk át, célszerű a csomagolópapírt nem összegyűrni, hogy a megajándékozott abba visszatehesse. Amennyiben, házaspárnak visszük a virágot, a háziasszonynak nyújtsuk át. Üzleti vacsora vagy ebéd meghívásra vagyunk hivatalosak, a vendéglátó feleségének illik a meghívás időpontja előtt egy órával virágcsokrot küldenünk névjeggyel. (Ezzel több bonyodalomtól megkíméljük a megajándékozottat is és magunkat is. A háziasszonynak illik a virágot azonnal vízbe tennie, de a további vendégek miatt nem hagyhatja el a bejáratot stb.) Ha a virágokat előre küldjük, akkor minden esetben kötelező minimum egy névjegykártya csatolása a csokorhoz.

Nefelejcsvirág

Nefelejcsvirág

Modern az új trendnek megfelelő kompozíció, minden alkalomra kiváló. A képen látható csokor csak illusztráció. A vágott virágokat mindig frissen szerezzük be, ezért előfordulhat, hogy az Ön által rendelt csokor nem pontosan ilyen lesz, de jellegében és értékben hasonlót készítünk. Az ár bruttó ár, a szállítási költséget nem tartalmazza!

Szirom

Szirom

A szirom virágbolt a Nyugati pályaudvar szomszédságában található, rózsadoboz és rózsa box is megtalálható a kínálatukban. A mai modern virágkötészet legkedveltebb kompozíciói akár személyesen is átvehetők. Jöjjön el, rendelje meg személyesen a rózsadobozt, megrendelését telefonon, vagy a weblapunkon keresztül is leadhatja!

Tündér virágsziget

Tündér virágsziget

Rózsadobozok, rózsa boxok elkészítését vállaljuk, hozott anyagokról, bonbon csokrok elkészítését is vállaljuk. Személyes átvétel Debreceni boltunkban. Fiatal és tudatos vállalkozóként úgy vélem, hogy csak olyan terméket árulok az embereknek, ami az egészségükhöz, jó kedvükhöz, boldogságukhoz hozzájárul. Így esett a választás a virágokra, ami az élet egyik legszebb szimbóluma.

Virágház

Virágház

A Virág ház nem csak hagyományos virágcsokrokat, hanem a méltán híres rózsadobozokat, rózsa boxokat is elkészíti, hogy meglephesse vele szeretteit! A virágdobozokat kedvező áron kínáljuk vásárlóink számára, személyes átvételre győri üzletünkben van lehetőség. Nézze meg kínálatunkat a weboldalunkon!

Virágposta

Virágposta

A virágposta, egy igen népszerű virágüzlet, mely csatlakozott egy rózsadoboz kiszállító hálózathoz. A sok szép virágcsokor között megtalálhatóak a különböző méretű és formájú rózsadobozok is kínálatukba, így ha valaki szeretné meglepni szerelmét, családtagjait egy pompás rózsa boxal akkor jó helyen jár!

Tuti menü