Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Rózsadoboz képek képes leírás - Rózsadoboz.tlap.hu
részletek »

Rózsadoboz képek - Rózsadoboz.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: rozsadoboz.tlap.hu » Rózsadoboz képek
Keresés
Találatok száma - 4 db
Imgrum

Imgrum

Végre eljutottunk a @vintageworldhu mesevilágába. Annyira csodaszép hely, akár egy hatalmas ékszerdoboz. Mikor bementünk teljesen karácsony hangulat fogadott. Karácsonyi illatok,zene,díszítések. Most tudatosult bennem, hogy bizony közeleg ismét a szeretet ünnepe. A Vintage Worldről hamarosan egy bejegyzéssel érkezek, addig is megosztom veletek milyen gyönyörű rózsadobozzal gazdagodtam, amit sokáig csodálhatok, mivel polifoam virágokból készült. Imádom 😍

Pinterest fotók

Pinterest fotók

A Pinterest egy népszerű fotó megosztó közösségi weboldal, ahol mindenki megoszthatja a fotóit. Ezen az oldalon rengeteg rózsa box és rózsa dobozzal kapcsolatos fotókat lehet találni, különböző virágküldő szolgálatoktól, illetve magánszemélyektől is.

Rózsadoboz sajátkezüleg

Rózsadoboz sajátkezüleg

Bevallom őszintén, hogy egyik barátnőmtől szedtem az ötletet, és nagyon bejött. Én mindig előnyben részesítem a saját kézzel készült ajándékokat. Imádok ilyet kapni, de leginkább adni. :) Két dobozka készült, mert Nagymamának is szoktam adni, illetve Anyukámnak is.

Virág box

Virág box

Egy különleges ékszert készítettem egy kedves ismerősömnek, Szilvának, akinek beceneve megihletett és ezért a szilva lilás árnyalatát vettem alapul, majd kombináltam hasonló színekkel. Nézzétek meg Szilva YouTube csatornáját, ahol bemutatja lépésről-lépésre a gyönyörű sminkjei elkészítését. :) Nagyon ügyes és kreatív, érdemes feliratkozni a csatornájára!;) Felhasznált anyagok/eszközök: vastag fehér karton, 3 különböző színárnyalatú papír, színes félgyöngy, fehér szatén szalag, ragasztó, olló.

Tuti menü